TezzGroup

بانک اطلاعات و آرشیوی کامل از پژوهش های فنی و مهندسی

Archive TezzGroup Notification

اطلاعیه فروشگاه

1.لطفا (کلید واژه) موضوع خود را در قسمت Search جست و جو کنید تا در کوتاه ترین زمان به منابع مورد نظر دسترسی پیدا کنید 2.در صورت باز نشدن (تصویر محیط برنامه) لطفا از فیلتر شکن استفاده کنید 3.برای خرید دوم خود می توانید از کد تخفیف (25 درصدی) برخوردار شوید لطفا با پشتیبانی در تماس باشید.

پاورپوینت مفاهیم ميكروبيولوژی مواد غذايی

پاورپوینت مفاهیم ميكروبيولوژی مواد غذايی

اين فايل حاوي مطالعه پاورپوینت مفاهیم ميكروبيولوژی مواد غذايی مي باشد که به صورت فرمت PowerPoint در 46 اسلايد در اختيار شما عزيزان قرار گرفته است، در صورت تمايل مي توانيد اين محصول را از فروشگاه خريداري و دانلود نماييد.

 

 

 


فهرست
مفاهیم ميكروبيولوژی مواد غذايی
ويژگي‌هاي فراگيرتمام سلولهاي زنده
ابعاد سلولهاي زنده
تقسيم بنديهاي موجودات زنده
تقسيم‌بندي Archae و Bacteria بر اساس مسكن طبيعي كه در آن زندگي مي‌كنند:
نكاتي در خصوص اسم ميكربها
طبقه بندي گونه ها
اسم گذاري ويروسها
ويژگيهاي مشترك ساختاري سلولهاي باكتري
خصوصيات اوباكتريها
3 شكل باكتريها
انواع اوباكتريها
ساختار سلولهاي اوكاريوتيك
پروتوزوآ
جلبكها
تقسيم بندي قارچها بر اساس نوع تكثير جنسي
تكثير جنسي و غيرجنسي مخمرها
انواع قارچها: كپكها
هيف دو گونه مهم صنعتي كپك
ويروسها
سيكل زندگي ويروسها
مراحل سيكل Lytic
سيكل Lysogenic

تصویر محیط برنامه




پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 4,500 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک مالی به ایتام و کودکان بی سرپرست
این سایت در جهت نشر علم و فزونی هرچه بیشتر آن درجامعه در دسترس شما قرار گرفته است، لذا از تحویل پروژه ها به صورت مستقیم لطفا خودداری فرماید و از مطالب به عنوان نمونه و منبعی مفید جهت پژوهش خود استفاده نمایید... بی نهایت سپاس

کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
TezzGroup-ir_2035546_9728.zip1.9 MB